conquest-paradise
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
conquest-paradise

rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Life really sucks..

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Luke

Luke

Data de înscriere : 03/12/2010

Life really sucks.. Empty
MesajSubiect: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeVin Dec 03, 2010 11:34 pm

Ajung in camera mea unde trebuia sa-mi petrec tot restul vietii. Bine... nu chiar toata viata dar ceva vreme.
Nu... nu-mi placea deloc. Culorile tipatoare de pe pereti ma ameteau.. stiam ca trebuia sa redecorez totul, in stilul meu.
Am lasat bagajele langa pat, si m-am indreptat catre baie, si bucatarie, ca sa vad daca macar acelea erau "decente" . Mda.. la fel de oribile, dar nu-mi mai pasa oricum.
M-am asezat pe marginea patului, si mi-am dat drumul aripilor, facand putin vant si lasand cateva pene prin jur.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeVin Dec 03, 2010 11:56 pm

-Aceasta intorcandu-se de la scoala plictisita se indreptase spre hol si a observat ca s-a mutat cineva,indreptandu-se spre usa a inceput sa bata incet in ea.
Sus In jos
Haru

Haru

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 12:01 am

Mă plimbam fără vreo direcţie pe holuri în speranţa că voi întâlni pe cineva să-mi ţină companie , dacă nu ieşeam pe afară. M-am oprit însă brusc când am observat o până albă planând chiar în faţa mea , nu era o una obijnuită , emana o aură distinctă , denota un sentiment bizar şi aveam senzaţia de deja vu , am afişat un zâmbet în colţul guri în timp ce am prins pana între degete , această preschimbându-se în cenuşă. Am venit în dreptul uşii , dorind să bat însă se părea că mi-o luase cineva înainte , m-am resemnat.
-Salut!am zis ridicând mâna dreaptă.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 12:06 am

Aceasta intorcandu-se plictisita si salutandul pe baiat:-Buna! si ceea ce ai facut adineauri ce-a fost?(aceast privind in gol)
Sus In jos
Luke

Luke

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 10:25 am

Am auzit batai si niste voci de dupa usa. Nu stiam cine putea fi... si sincer sa fiu nici nu ma prea interesa. Mi-am retras aripile, ca sa nu-mi dezvaluiesc identitatea si m-am ridicat, indreptandu-ma spre usa, deschizand-o incet.
- Mda? am intrebat cu un glas usor indiferent, privindu-i pe cei doi ciudat.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 10:46 am

-Hey sper ca nu deranjez,salutandul pe baiatul care a deschis usa
Sus In jos
Haru

Haru

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 2:39 pm

-Eu nu am facut nimic , ti s-a parut , i-am raspuns fetei dand din umeri , apoi am asteptat. In cele din urma deschise usa un brunet vizibil plictisit , acum stiam sigur ceea ce este.
-Pai eu nu vrea sa va deranjez poate aveti treaba deh , deci am plecat , am zis luand-o din loc si facandu-le cu mana. Si ai grija la pene , am soptit cand am ajuns in dreptul scarilor , coborand si lasand cateva pene negre in urma mea.
Sus In jos
Luke

Luke

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 2:55 pm

- La pene..? am murmurat dupa ce am auzit cuvintele baiatului. Cand i-am vazut penele am ramas usor uimit.. deoarece nu credeam ca mai este cineva ca mine intr-un asemenea loc. Dar m-am simtit oarecum usurat. Mi-am indreptat privirea apoi spre fata care ramasese.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:03 pm

-Hey unde pleci!
-Mdah scuzami manierele am uitat sa ma prezitn eu ma numesc Misato Mao
Sus In jos
Luke

Luke

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:10 pm

- Duhh.. da.. Luke, incantat. am replicat cam nesigur pe mine. Am facut apoi cativa pasi in spate, dandu-ma din usa, banuind ca fata dorea sa intre.
Am privit in camera, pret de cateva secunde, ca sa ma asigur ca era in stare in buna si ca nu aveam sa ma fac de ras.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:26 pm

-Umm bine,dar sper ca nu te deranjez,nu vreau sa par nesimtita,privindul
Sus In jos
Luke

Luke

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:40 pm

- Nesimtita? am intrebat amuzat, dar am inceput sa rad la sfarsit. Nu deranjezi, asa ca nu te ingrijora. Intra. am adaugat, asteptand.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:44 pm

-Bine,intrand in camera acestuie,ai o camera maree!privind de jur imprejur
Sus In jos
Luke

Luke

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:49 pm

Am inchis usa dupa fata, si m-am intors pe calcaie, privind-o. Am schitat un zambet.
- Mda... o fi mare, dar nu e pe placul meu. oftez. I-a loc.
Sus In jos
Misato Mao

Misato Mao

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 3:52 pm

-Bine,asezanduse pe un fotoliu,si umm cati ani ai?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Life really sucks..   Life really sucks.. I_icon_minitime

Sus In jos

Life really sucks..
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
conquest-paradise :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: