| Ora de romana | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Izabella Admin
| Subiect: Ora de romana Vin Dec 03, 2010 11:26 pm | |
| Mergeam agale pe hol privind tavanul fara sa ma stresez sa ajung la ora de romana.Coridorul pe care ma aflam era linistit,deci toata lumea era deja la ore cu exceptia mea.Oftez incet continuand sa merg incet fara sa ma uit si pe unde merg. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:01 am | |
| Stiind ca am sa intarzii la ora de romana si iar am sa fiu certata de profesoara am alergat inspre sala de clasa dar neobservand fata din fata mea ma lovesc din greseala in ea: -Of asta imi mai lipsea,esti bine(aceasta intizandui mana sa o ajute) si scuze pentru neatentia mea. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:03 am | |
| Ma ridic nedumerita de jos ajutand-o pe fata zambindu-i apoi.Dau din umeri scuturandu-ma de praf. -Nui nimic..presupun ca mergi la ora de romana.spun. Incep sa merg spre clasa plictisita stiind ca iar va urla. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:08 am | |
| -Cum de ti-ai dat seama ca merg la ora de romana,stai nu imi spune si tu te indrepti in acceasi directie ,sper ca nu te-am lovit prea tare doar ca ma cam grabesc ca stiu ca o sa imi faca iar profa capul calendar ca data trecuta. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:10 am | |
| -NUi nimic stai calma..si da si eu merg la ora de romana din pacate.spun oftand incet continaund sa merg.Tot timpul stie sa ne faca capu calendar cu intarziatu dar pana la urma scapam,cel putin de 10 ori am scapat de o pedeapsa sau ceva de genu. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:15 am | |
| -Of norocul tau eu n-am reusit niciodata sa scap de pedepsele ei mereu trebuie sa stau si sa o ascult cum imi tine predica si bla,bla,bla ca altfel ma trimite la directiune ori imi cheama parinti,ce viata cruda. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:16 am | |
| -Mda stiu..predicile si eu le aud de fiecare data.spun grabind putin pasul. Oftez incet cand ajung in fata clasei,trag aer in piept deschizand usa pana la urma privind-o pe profa care ne fixa cu privirea. -Si condamnarea la moarte.soptesc. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:19 am | |
| -Spune-o in numele tau(acaeasta intrand in clasa dupa ea si privind-o pe profesoara cu se uita cu o privire furioasa avand si catalogul deschis) Incepand sa inchit in sec o salut pe profesoara:-Buna ziua doamna profesoara!va rog sa ma scuzati ca am intarziat la ora dumneavoastra. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:21 am | |
| AM oftat incet privind-o pe profa cu o fata inocenta.Stiam bine cum sa scap si eu si fata de pedeaspsa. -Deafot doamna profesoara a intarziat din cauza mea..spun.Am avut ceva probleme cu niste taieturi urate iar ea ma ajutat doar sa merg la cabinet si ma asteptat.Va rog sa ne scuzati nu se va mai repeta.murmur. Profa ne privi cand pe una cand pe alta si ma gandeam daca ne credea sau nu. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:25 am | |
| Aceasta privind-o pe fata care tocmai incearca sa o scape de pedeapsa si sperand ca profesoara sa o creada. -Umm multumesc ca incerci sa ma salvezi promit ca o sa ma revansez(aceasta spunand in soapta cand nu era atenta profesoara si astfel incat sa nu o auda.) | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:26 am | |
| Profa dadu afirmativ din cap si am mers spre locurile noastre.M-am asezat in ultima banca de la geam privind ininate zambindu-i fetei doar. -Nu trebuie sa te revansezi cu nimic.ii spun in sopata inainte sa mergem la locurile noastre.Macar atat pot sa fac.continui dand din umeri | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:29 am | |
| Aceasta rasufland usurata si mergan in penultima banca dar nu inaite de ai replica fetei inapoi. -A pai sunt nevoita nu vreau sa raman datoare nimanui mai ales cuiva care m-a salvat de fosila asta batrana. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:30 am | |
| -Nu imi esti datoare cu nimic stai calma.ii spun fetei zambind rezemandu-ma cu spatele de pervaz. Priveam tavanul plictisita de moarte,si norocul meu era ca profa nici macar nu baga in seama ce relax stateam sau daca scriam.Bun raspuns..daca... | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:38 am | |
| Privind plictisita spre peisajul dincolo de fereastra am oftat sperand sa se termine cat mai repede ora si sa ma duc sa pictez ceea ce imi vine in minte. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:42 am | |
| Am inceput sa numar secundele incercand sa pierd timpul mai repede cumva.Am oftat incet scotandu-mi telefonul din buzunar incepand sa il butonez din plictiseala,nu imi venea sa cred ca ma crezuse profa de romana. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:46 am | |
| Plictisita fiind de ora imi las capul pe banca uitandu-ma inspre ceas si asteptand sa se sune deorece simteam ca inebunesc in clasa. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:48 am | |
| Minutele treceau foarte greu.Mi-am lasat telefonul deoparte inchizandu-mi ochii pentru cateva clipe,deschizandu-i apoi si privind prin calasa.Toata lumea era deja plictisita.Offtez incet din nou numarand minutele. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:51 am | |
| Uitandu-ma din nou spre ceas si oftand deorece trecea ora atat de greu,mi-am ridicat capul de pe banca si mi-am scos o foaie de hartie incepand sa desenez. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 12:53 am | |
| AM inceput sa ma dau incet cu capul de pervaz,privind apoi tavanul numarand punctele de pe el.Ce gluma buna nici macar nu avea vreun punct era tot alb.Am chicoitit incet dandu-mi seama ce faceam privind psre tabla din plictiseala citind din mai multa plictiseala ce scria profa pe care nici macar nu o mai interesa daca o asculta cineva. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:02 am | |
| Se pare ca nici inspiratia nu imi vine cat sunt la ora asteia si timpul trece asa de greu,punand din nou capul pe banca si inchizand ambii ochii asteptand sa se sune. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:04 am | |
| AM privit ceasu,dupa acesta trebuia sa se sune deja.Am oftat incet ridicandu-ma din banca fiind deja amortita.AM oftat incet si profa ma privi,mam lasat pe scaun din nou incepand sa scriu cateva ceva. | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:07 am | |
| -Aceasta atipind deja nu mai auzea nimic din ce spunea profesoara si nici nu vedea nimic din ce scria nu ca iar fi pasat. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:08 am | |
| AM inceput sa desenez aiurea pe caietu de romana,desenam ce imi trecea prin cap flori,inimi orice.Am privit la tabla parca scriind dar profa stia bine ca nu faceam asta asa ca nu mai imi atrasese atentia cu absolut nimic.Oftam din cand in cand privind cate vreun coleg/ | |
|
| |
Misato Mao
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:14 am | |
| Trezindu-ma si privind de prejur in prejur in clasa dar fiind putin uimita deorece profesoara nu mi-a mai atras atentia am continuat uitandu-ma din nou spre geam. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: Ora de romana Sam Dec 04, 2010 1:17 am | |
| Se sunase ins farsit,dupa lupte seculare se sunase.Mi-am luat geanata si mam ridicat indreptandu-ma spre iesirea din clasa,dar mam oprit amintindu-mi ca nici macar nu facusem cunostina cu fata.M-am intors spre banca ei apropiindu-ma. -S-a sunat si apropo sunt Iza.spun zambindu-i calma. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora de romana | |
| |
|
| |
| Ora de romana | |
|